Avslutade

BRF STATIONSSAMHÄLLET

Vi bygger 10 bostadsrätter i Gagnef stationssamhälle. Här blir det radhuslägenheter om 3 rum och kök på 81 kvm. Lägenheterna har alla bekvämligheter som nyproduktion erbjuder och ligger belägna med naturen utanför dörren.

LÄS MER BRF STATIONSSAMHÄLLET

BJÖRNEN, RONNEBY

I Ronneby nyproducerar vi 60 hyresrätter i 2 hus. Här bor du med det bästa av två världar, nära naturen och i ett samhälle med alla bekvämligheter.

LÄS MER BJÖRNEN

KILEN, RONNEBY

På Kilen 5 byggde vi 58 lägenheter fördelade i 2 hus med stor variation på storlek. Här finns närhet till stadens kultur och handel, samt bra möjligheter till pendling. Inflyttning startade 1 september 2023

LÄS MER KILEN

GAGNEF

Här bygger vi 48 hyresrättslägenheter. Med skogen inpå knuten är detta boende på Fagervägen den perfekta kombinationen mellan naturnära och bekvämligheten med nyproduktion.

LÄS MER GAGNEF

BRF ILLUSTRATIONEN

BRF Illustrationen är ett visionärt nytt bostads-hus i det livliga och framväxande Vallastaden i Linköping. Ett samarbete med konstnären Mehdi Ghadyanloo som gjorde den fantastiska muralen på fasaden.

LÄS MER BRF ILLUSTRATIONEN

BREDSAND, ENKÖPING

I vackra, naturrika Bresand står nu 34 hyreslägenheter klara sedan april 2020. Prisvärda och energisnåla lägenheter byggda med i tysta och klimatsmarta material.

LÄS MER BREDSAND

Kommande

FOLKUNGAVALLEN

Vi bygger vårt andra bostadsprojekt i Linköping, denna gång erbjuder vi 55 bostadsrätter i Folkungavallen. Det blir en blandning av storlekar, från 2 rok till 4 rok, med restaurang i bottenvåning. Linköping expanderar snabbt och Folkungavallen kommer i sin nya skepnad erbjuda högkvalitativa boenden.

LÄS MER FOLKUNGAVALLEN

OXELÖSUND

I Oxelösund planeras 82 lägenheter i varierande storlekar från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Alla bostäder får balkong eller uteplats och minst en parkeringsplats som går att hyra.

LÄS MER OXELÖSUND

TIMRÅ, BERGENFORSEN

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen strax norr om Timrå. Här planerar vi att bygga 72 lägenheter i 2 etapper. Det blir en blandning av 1:or till 4:or där lejonparten av lägenheterna blir 3:or och 4:or.

LÄS MER TIMRÅ

Pågående

AVESTA

Hösten 2023 påbörjar vi byggnation av 56 lägenheter i tvåvåningshus med hiss. Husen byggs i trä och liksom våra andra projekt blir lägenheterna energisnåla och klimatsmarta. Till lägenheten ingår balkong eller uteplats, en utomhusparkering och ett rymligt förråd bredvid varje lägenhet.

LÄS MER AVESTA