Avslutade

SKOGEN, GAGNEF

I Gagnef nyproducerade vi 48 hyresrätter i 2 hus under år 2021. Här bor du med det bästa av två världar, nära naturen och i ett samhälle med alla bekvämligheter.

LÄS MER SKOGEN

BRF STATIONSSAMHÄLLET

Under 2023 byggde vi 10 bostadsrätter i Gagnef stationssamhälle. Här blev det radhuslägenheter om 3 rum och kök på 81 kvm. Lägenheterna har alla bekvämligheter som nyproduktion erbjuder och ligger belägna med naturen utanför dörren.

LÄS MER BRF STATIONSSAMHÄLLET

BJÖRNEN, RONNEBY

I Ronneby nyproducerade vi 60 hyresrätter i 2 hus under 2022. Här bor du med det bästa av två världar, nära naturen och i ett samhälle med alla bekvämligheter.

LÄS MER BJÖRNEN

KILEN, RONNEBY

På Kilen 5 byggde vi 58 lägenheter fördelade i 2 hus med stor variation på storlek. Här finns närhet till stadens kultur och handel, samt bra möjligheter till pendling. Inflyttning startade 1 september 2023

LÄS MER KILEN

BRF ILLUSTRATIONEN

BRF Illustrationen är ett visionärt nytt bostads-hus i det livliga och framväxande Vallastaden i Linköping. Ett samarbete med konstnären Mehdi Ghadyanloo som gjorde den fantastiska muralen på fasaden.

LÄS MER BRF ILLUSTRATIONEN

BREDSAND, ENKÖPING

I vackra, naturrika Bresand står nu 34 hyreslägenheter klara sedan april 2020. Prisvärda och energisnåla lägenheter byggda med i tysta och klimatsmarta material.

LÄS MER BREDSAND

Kommande

FOLKUNGAVALLEN

Vi bygger vårt andra bostadsprojekt i Linköping, denna gång erbjuder vi 55 bostadsrätter i Folkungavallen. Det blir en blandning av storlekar, från 2 rok till 4 rok, med restaurang i bottenvåning. Linköping expanderar snabbt och Folkungavallen kommer i sin nya skepnad erbjuda högkvalitativa boenden.

LÄS MER FOLKUNGAVALLEN

OXELÖSUND

I Oxelösund planeras 82 lägenheter i varierande storlekar från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Alla bostäder får balkong eller uteplats och minst en parkeringsplats som går att hyra.

LÄS MER OXELÖSUND

Pågående

TIMRÅ, BERGEFORSEN

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen strax norr om Timrå. Här planerar vi att bygga 72 lägenheter i 2 etapper. Det blir en blandning av 1:or till 4:or där lejonparten av lägenheterna blir 3:or och 4:or.

LÄS MER TIMRÅ

AVESTA

Hösten 2023 påbörjar vi byggnation av 56 lägenheter i tvåvåningshus. Husen byggs i trä och liksom våra andra projekt blir lägenheterna energisnåla och klimatsmarta. Till lägenheten ingår balkong eller uteplats och ett rymligt förråd bredvid varje lägenhet, samt möjlighet att hyra en parkeringsplats.

LÄS MER AVESTA