FAKTA

Plats: Avesta

Byggstart: Q3 2023

Inflyttning: Juni 2024

AVESTA

Pågående projekt

FAKTA

Plats: Avesta

Byggstart: Q3 2023

Inflyttning: Juni 2024

56 LÄGENHETER

 

Hösten 2022 påbörjar vi byggnation av 56 lägenheter i tvåvåningshus med hiss. Husen byggs i trä och liksom våra andra projekt blir lägeheterna energisnåla och klmatsmarta. Till lägenheten ingår balkong eller uteplats, en utomhusparkering och ett rymligt förråd bredvid varje lägenhet. Vi tillämpar en modern interiör med alla bekvämligheter som nyproduktion medför.

Lägenhetsstorlekar från 1 rok till 4 rok. Fastigheten ligger granne med Tennisklubben och är beläget ca 500 m från centrum.

Projketet vänder sig främst till blivande pensionärer som säljer villan, barnfamiljer och unga vuxna.

Förprojektering
Bygglov
Projektering
Produktion
Inflytt

INTRESSEANMÄLAN

    BYGGNADSBESKRIVNING

    56 lägenheter i tvåvåningshus med hiss. Byggnaderna är grundlagda med uppvärmd krypgrund. Stommarna utgörs av trä och fasaderna är av träpanel. Fönster i 3-glastyp med högt K värde och taken i takpapp. Med fokus på hållbarhet har vi uppvärmningen med bergvärme och solceller. Vi väljer även hållbart ventilationsystem – FTX, ventilation kommer utgöras av mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

    Bostadslägenheterna har mycket god standard. Modernt utrustade kök med diskmaskin, spishäll, kyl & frys, ugn och micro. Golv beläggs med parkett, målade väggar och tak. Badrum med duschplats, duschvägg, tvättmaskin, torktumlare. I badrum har vi klinkers på golven och kakel på väggarna. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och möjlighet till att hyra åtminstone 1 parkeringsplats.

    Live web camera

    Följ bygget live och se hur husen växer fram.