FAKTA

Plats: Gagnef

Byggstart: Q3 2020

Inflyttning: Juni 2021

Intresseanmälan

SKOGEN, GAGNEF

Avslutade projekt

FAKTA

Plats: Gagnef

Byggstart: Q3 2020

Inflyttning: Juni 2021

Intresseanmälan

48 HYRESLÄGENHETER

Med skogen inpå knuten är detta boende, på fastigheten SKOGEN 4:51, den perfekta kombinationen mellan naturnära och bekvämligheten med nyproduktion. Två hus med 24 lägenheter i vardera. Husen har 4 våningsplan, självklart med både hiss och trappor.

Lägenheterna är jämt fördelade mellan 3 rok om 70 kvm, 2 rok om 59 kvm samt 1,5 rok om 36,5 kvm. Här bor du familjevänligt med närhet till skola, livsmedelsbutiker och med gångavstånd till vatten. I Gagnef finns två större vattendrag, Väster- och Österdalälven, som förenar sig i Djurås.

Förprojektering
Bygglov
Projektering
Produktion
Inflytt

OMRÅDESBESKRIVNING

Här bor du med ett attraktivt läge, vackert beläget mitt i Dalarna, där Öster- möter Västerdalälven. Med naturen direkt utanför dörren, bjuder Gagnef på sjöar, bad, fiske och flertalet naturreservat. Här finns bra skolor, framåtanda bland företag och härlig gemenskap i byarna.

Djurås torg har ett stort utbud av butiker och service som till exempel apotek, matbutik och bank. För de kulturintresserade finns här ett rikt kulturliv med flertalet museum och konserthall.

För den sportintresserade finns flertalet idrottsanläggningar med allt ifrån, hockey och fotboll till Gagnefs ridklubb. Kommunikationerna är utmärkta med buss- och tågförbindelser, endast ett stenkast bort ligger Djurås järnvägsstation.

För dig med bil är det perfekt pendlingsavstånd till Leksand, Borlänge och Falun och inte mer än tre timmar till Stockholm.

INFO OM VISNINGAR

Alla lägenheter är nu uthyrda. Skulle någon lägenhet bli ledig och du har en bra köplats kan du komma att bli inbjuden till visning.

INFO OM INTRESSEANMÄLAN

När du gör en intresseanmälan lägger vi in dig i vår kölista och skickar mer info om fastigheten och lägenheterna. Berätta lite om dig själv direkt så blir det lättare för oss att behandla registreringen.

INTRESSEANMÄLAN

  RUMSBESKRIVNINGAR

  Hall/Entré

  Rymlig hall som leder centralt in i bostaden, med gott om plats för avhängning på klädhängare samt förvaring i garderober från Vedum.

  Ljusa ytskikt samt vitlackad 3-stavsparkett från Kährs. Utrustad med säkerhetsdörr.

  Kök

  Stilrent kök med gott om förvaringsutrymmen i köksinredning från Vedum som går i en ljus sober ton med handtag i läder och krom.

  Köket är utrustat med vitvaror i rostfritt från Electrolux i form av kyl, frys, spis (ej induktionshäll), fläktkåpa, diskmaskin, stänkskydd samt LED-belysning ovan bänk.

  Här finns plats för matgrupp och den öppna planlösningen mot vardagsrum inbjuder till flertalet möbleringsalternativ.

  Allrum

  Härligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet med utgång till balkong/uteplats.

  Den öppna sociala planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en härlig atmosfär och känsla av rymd.

  Ljusa ytskikt samt vitlackad 3-stavsparkett från Kährs.

  Badrum

  Toppmodernt och välutrustat badrum i med kakel i vitt samt klinker i ljus sober ton.

  Här finns en duschhörna med glasvägg, WC, spegelskåp, handfat med kommod från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin från Electrolux.

  Master Bedroom

  Rofyllt sovrum med härligt ljusinsläpp och gott om förvaringsmöjligheter i garderober från Vedum.

  Här finns plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang för den som önskar.

  Ljusa ytskikt samt vitlackad 3-stavsparkett från Kährs.

  Balkong/Uteplats

  Väl tilltagen uteplats med fri vy mot natur och grönska.

  Här finns gott om utrymme för utemöbler, loungedel, blomkrukor, gasolgrill eller planteringar för den växtintresserade.

  Parkeringsplats

  Det finns 60 parkeringsplatser på fastigheten att hyra. 48 parkeringsplatser är utrustade med motorvärmare. Det finns två platser för rörelsehindrade och tre platser för el-bil.

  Meddela oss i din intresseanmälan om du vill hyra en parkeringsplats.

  MATERIALVAL & INREDNING

  Materialvalen i lägenheterna ger en luftig och ljus känsla. Modernt, sobert och tidlöst med mycket rymd och stora ljusinsläpp som samspelar med den omkringliggande naturen. Vi har valt inredningen med omsorg från välkända leverantörer som erbjuder hållbara material, och som andas skandinavisk estetik.