FAKTA

Plats: Ronneby

Byggstart: Q2 2021

Inflyttning: Sep 2022

Intresseanmälan

BJÖRNEN, RONNEBY

Avslutade projekt

FAKTA

Plats: Ronneby

Byggstart: Q2 2021

Inflyttning: Sep 2022

Intresseanmälan

60 HYRESLÄGENHETER

På Volontärbacken 1 bor du i utkanten av skogen på ena sidan och samhället på den andra. Det är den perfekta kombinationen mellan naturnära och bekvämligheten med nyproduktion. Två hus med 30 lägenheter i vardera. Husen har 5 våningsplan, självklart med både hiss och trappor.

Lägenheterna är jämt fördelade mellan 3 rok om 70 kvm, 2 rok om 59 kvm samt 1,5 rok om 36,5 kvm. Här bor du familjevänligt med närhet till flertalet skolor, parker och med gångavstånd till Ronnebyån och stadens centrum.

Förprojektering
Bygglov
Projektering
Produktion
Inflytt

OMRÅDESBESKRIVNING

Här bor du i ett attraktivt läge, beläget mitt i Ronneby kommun i vackra Blekinge, med närhet till Ronnebyån. Med både naturen och stadsmiljön direkt utanför dörren, bjuder Ronneby på kulturliv, bad, golf och den fantastiska Brunnsparken, utnämnd till en av Sveriges vackraste parker. I parken finner du Ronneby Brunn, stadens egna spa i en rogivande atmosfär.

Ronneby centrum har ett stort utbud av butiker och service, caféer och restauranger och staden erbjuder roliga aktiviteter för både barn och vuxna. Ronneby har ett starkt kulturliv med många aktiva kulturföreningar.

Flera museer visar ortens och bygdens historia. I Kulturcentrum finns en av södra Sveriges största konsthallar, som också fungerar som scen för musik och andra kulturarrangemang.

För den sportintresserade har Ronneby ett brett utbud på friluftsaktiviteter, så som fiske, skidåkning, golf och ridning. Kommunikationerna är utmärkta med buss- och tågförbindelser från Ronneby Station. Härifrån är det perfekt pendlingsavstånd till Karlskrona, Karlshamn och till Kalmar där enkel förbindelse till Öland finns. Från Ronneby är det heller inte mer än 2 timmar bilfärd till Lund.

RESERVERA, BOKA ELLER STÄLL DIG I KÖ

En reservation eller bokning är inte bindande förrän kontrakt är skrivet. Det fungerar mer som en försäkring för både dig och oss att lägenheten mest troligen blir din. Lämna en intresseanmälan även om din favoritlägenhet blivit reserverad eller bokad.

I dagsläget är alla lägenheter uthyrda men gör en intresseanmälan så ställer vi upp dig på vår kölista och återkommer om något skulle bli ledigt längre fram. Berätta gärna lite om dig själv och om du planerar att hyra bostad själv eller i sällskap.

INTRESSEANMÄLAN

  Ronneby

  ”Det är något särskilt med Ronneby Brunnspark.
  Ända sedan 1700-talet har människor vallfärdat till
  Ronneby. Från början var det hälsokällan och den
  sköna naturen som lockade, nu en av Sveriges
  vackraste parker.”

  Läs mer om Brunnsparken

  RUMSBESKRIVNINGAR

  Hall/Entré

  Rymlig hall som leder centralt in i bostaden, med gott om plats för avhängning på klädhängare samt förvaring i garderober från Vedum.

  Ljusa ytskikt samt mattlackad 3-stavsparkett från Kährs. Utrustad med säkerhetsdörr.

  Kök

  Stilrent kök med gott om förvaringsutrymmen i köksinredning från Vedum som går i en ljus sober ton med handtag i läder och krom.

  Köket är utrustat med vitvaror i rostfritt från Elektrolux i form av kyl, frys, spis (ej induktionshäll), fläktkåpa, diskmaskin, stänkskydd samt LED-belysning ovan bänk.

  Här finns plats för matgrupp och den öppna planlösningen mot vardagsrum inbjuder till flertalet möbleringsalternativ.

  Allrum

  Härligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet med utgång till balkong/uteplats.

  Den öppna sociala planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en härlig atmosfär och känsla av rymd.

  Ljusa ytskikt samt mattlackad 3-stavsparkett från Kährs.

  Badrum

  Toppmodernt och välutrustat badrum i med kakel i vitt samt klinker i ljus sober ton.

  Här finns en duschhörna med glasvägg, WC, spegelskåp, handfat med kommod från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin från Electrolux.

  Master Bedroom

  Rofyllt sovrum med härligt ljusinsläpp och gott om förvaringsmöjligheter i garderober från Vedum.

  Här finns plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang för den som önskar.

  Ljusa ytskikt samt mattlackad 3-stavsparkett från Kährs.

  Balkong/Uteplats

  Väl tilltagen uteplats med fri vy mot natur och grönska.

  Här finns gott om utrymme för utemöbler, loungedel, blomkrukor, gasolgrill eller planteringar för den växtintresserade.

  Parkeringsplats

  Det finns parkeringsplatser på fastigheten att hyra. 16 parkeringsplatser är utrustade med motorvärmare. Det finns två platser för rörelsehindrade och fyra platser för el-bil.

  Vi har ett begränsat antal, meddela oss i din intresseanmälan om du vill hyra en parkeringsplats.

  MATERIALVAL & INREDNING

  Materialvalen i lägenheterna ger en luftig och ljus känsla. Modernt, sobert och tidlöst med mycket rymd och stora ljusinsläpp som samspelar med den omkringliggande naturen. Vi har valt inredningen med omsorg från välkända leverantörer som erbjuder hållbara material, och som andas skandinavisk estetik.