FAKTA

Plats: Gagnef

Byggstart: Q2 2022

Inflyttning: Q1 2023

BRF STATIONSSAMHÄLLET

Avslutade projekt

FAKTA

Plats: Gagnef

Byggstart: Q2 2022

Inflyttning: Q1 2023

10 BRF LÄGENHETER

 

Vi bygger vårt andra bostadsprojekt i Gagnef, denna gång erbjuder vi 10 bostadsrätter i Gagnef stationssamhälle. Här blir det radhuslägenheter, om 3 rum och kök på 81 kvm. Lägenheterna har alla bekvämligheter som nyproduktion erbjuder och ligger belägna i det vackra stationssamhället med naturen utanför dörren.

Brf Stationssamhället – Gagnef byggs, liksom alla våra projekt, i trästomme och inreds med moderna och klimatsmarta material. Vi erbjuder högkvalitativa boenden med yteffektiva planlösningar och stora terasser, i en vacker utformning som skapar alla förutsättningar för social hållbarhet i grannskapet.

Förprojektering
Bygglov
Projektering
Produktion
Inflytt

Områdesbeskrivning

Här bor du med ett attraktivt läge, vackert beläget mitt i Dalarna, där Öster- möter Västerdalälven. Med naturen direkt utanför dörren, bjuder Gagnef på sjöar, bad, fiske och flertalet naturreservat. Här finns bra skolor, framåtanda bland företag och härlig gemenskap i byarna.

Gagnef stationssamhälle har ett stort utbud av butiker och service som till exempel apotek,
matbutik och bank. För den kulturintresserade finns här ett rikt kulturliv med flertalet
muséum och konserthall.

För den sportintresserade finns flertalet idrottsanläggningar med
allt ifrån, hockey och fotboll till Gagnefs ridklubb. Kommunikationerna är utmärkta med buss- och tågförbindelser, endast ett stenkast bort ligger Gagnef järnvägsstation.

För dig med bil är det perfekt pendlingsavstånd till Leksand, Borlänge och Falun och inte mer än tre timmar till Stockholm.

BRF STATIONSSAMHÄLLET

Acasa bostad via Reformhus bygger nu 10 bostadsrätter i radhusformat, om 3 ROK fördelat över 1 plan.

De arkitektritade huskropparna med sina stilrena fasader smälter vackert in i landskapet samtidigt som interiören erbjuder alla moderna bekvämligheter som kan önskas.

TILL MÄKLARSIDAN