FAKTA

Plats: Oxelösund

Byggstart: Q3 2025

Inflyttning: Q1 2026

OXELÖSUND

Kommande projekt

FAKTA

Plats: Oxelösund

Byggstart: Q3 2025

Inflyttning: Q1 2026

82 LÄGENHETER

 

I Oxelösund planeras 82 lägenheter fördelade på 9 hus, i varierande storlekar från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Alla bostäder får balkong eller uteplats och minst en parkeringsplats som går att hyra. Lägenheterna är yteffektiva och smarta, med fokus på öppna ytor och generöst med naturligt dagsljus. Byggnadsvolymernas formfaktor är positiv och medger en välfungerande boendemiljö och inomhusklimat.

Förprojektering
Bygglov
Projektering
Produktion
Inflytt

INTRESSEANMÄLAN

  BYGGBESKRIVNING INSKOGEN

  Projektet omfattar 82 lägenheter i varierande storlekar från 1 till 4 rum och kök som hyresrätter. Alla bostäder får tillgång till minst en parkeringsplats. Lägenheterna i förslaget är yteffektiva och smart planerade med fokus på öppna ytor och generöst med naturligt dagsljus. Byggnadsvolymernas formfaktor är positiv och medger ett välfungerande inneklimat. Alla lägenheter har en stor balkong eller uteplats. Förråd i anslutning till bostaden.

  Bostadslägenheterna har mycket god standard. Modernt utrustade Vedumkök med diskmaskin, spishäll, kyl & frys, ugn och micro. Golv belagda med parkett, målade väggar och tak i samtliga bostadsrum.

  Badrum med duschplats, duschvägg, WC, tvättmaskin, torktumlare och tvättställ samt klinker på golven och kakel på väggarna. Hiss installeras för att underlätta för våra äldre och rörelsehindrade hyresgäster.

  TRYGGHET

  Entréer, parkering och gård utformas utifrån ambitionen att alla ska känna sig trygga. En viktig del i denna strategi är att skapa möjlighet att se in och ut, att skapa en social trygghet genom granngemenskap, och att arbeta med utomhusbelysning runt om byggnaderna och parkering.

  MILJÖ OCH HÅLLBARHET

  Det framtida boendet uppmanar till individuella avtryck, samtidigt som dess ekologiska avtryck ska vara minimalt. Vi vill verka för att forma bostäder som ger goda förutsättningar för hållbara levnadsmönster med lättillgänglig cykelparkering, sophantering med sopsortering, kanske odling, olika typer av aktivitet och lek. En grillplats och en samlingsplats med tex boulebana kan var ett exempel på en passande installation på innergården. Något som är värt att nämna är att kollektivtrafik finns precis utanför fastighetsgräns.