FAKTA

Plats: Timrå

Byggstart: Q3 2023

Inflyttning: Q4 2024

TIMRÅ, BERGEFORSEN

Pågående projekt

FAKTA

Plats: Timrå

Byggstart: Q3 2023

Inflyttning: Q4 2024

72 LÄGENHETER

 

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen strax norr om Timrå. Här planerar vi att bygga 72 lägenheter i 2 etapper. Det blir en blandning av 1:or till 4:or där lejonparten av lägenheterna blir 3:or och 4:or. Alla lägenheter får uteplats eller balkong. Stort fokus på både hållbara material och social hållbarhet, där innergårdarna skapar oaser för gemenskap i grannskapet.

Vi börjar bygga hösten 2023 och beräknar att allt är klart för inflyttning december 2024.

Förprojektering
Bygglov
Projektering
Produktion
Inflytt

INTRESSEANMÄLAN

    BYGGNADSBESKRIVNING

    72 lägenheter fördelade på 12 st byggnader med två våningar vardera. Byggnaderna är grundlagda med uppvärmd krypgrund. Stommarna utgörs av trä och fasaderna är av träpanel. Fönster i 3-glastyp med högt K värde och taken i takpapp. Husen byggs i trä och är tysta och välisolerade.  Vi har även valt ett hållbart ventilationsystem – FTX, där ventilationen utgörs av mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

    Bostadslägenheterna har mycket god standard. Modernt utrustade kök med diskmaskin, spishäll, kyl & frys, ugn och micro. Golv beläggs med parkett, målade väggar och tak. Badrum med duschplats, duschvägg, tvättmaskin, torktumlare. I badrum har vi klinkers på golven och kakel på väggarna. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och möjlighet till att hyra åtminstone 1 parkeringsplats.

    Investeringsstöd från EU

    Dessa bostäder har uppförts med finansiering från EU.