Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen strax norr om Timrå. Här planerar vi att bygga 72 lägenheter i 2 etapper. Det blir en blandning av 1:or till 4:or där lejonparten av lägenheterna blir 3:or och 4:or.

FAKTA

Plats: Timrå

Byggstart: Q3 2023

Inflyttning: Q4 2024

TIMRÅ, BERGENFORSEN

Kommande projekt

FAKTA

Plats: Timrå

Byggstart: Q3 2023

Inflyttning: Q4 2024

72 LÄGENHETER

 

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen strax norr om Timrå. Här planerar vi att bygga 72 lägenheter i 2 etapper. Det blir en blandning av 1:or till 4:or där lejonparten av lägenheterna blir 3:or och 4:or. Alla lägenheter får uteplats eller balkong. Stort fokus på både hållbara material och social hållbarhet, där innergårdarna skapar oaser för gemenskap i grannskapet.

Vi börjar bygga hösten 2022 och beräknar att allt är klart för inflytt under 2023.

Förprojektering
Bygglov
Projektering
Produktion
Inflytt

INTRESSEANMÄLAN

    BYGGNADSBESKRIVNING

    72 lägenheter födelade på 12 st byggnader med två våningar vardera. Byggnaderna är grundlagda med uppvärmd krypgrund. Stommarna utgörs av trä och fasaderna är av träpanel. Fönster i 3-glastyp med högt K värde och taken i takpapp. Med fokus på hållbarhet har vi uppvärmningen med bergvärme och solceller. Vi väljer även hållbart ventilationsystem – FTX, ventilation kommer utgöras av mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

    Bostadslägenheterna har mycket god standard. Modernt utrustade kök med diskmaskin, spishäll, kyl & frys, ugn och micro. Golv beläggs med parkett, målade väggar och tak. Badrum med duschplats, duschvägg, tvättmaskin, torktumlare. I badrum har vi klinkers på golven och kakel på väggarna. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och möjlighet till att hyra åtminstånde 1 parkeringsplats.