FAKTA

Plats: Djurås, Gagnef

Byggstart: Q3 2020

Inflytt: juni 2021

Lägenheter: 48

Kontakt

48 HYRESLÄGENHETER

Med skogen inpå knuten är detta boende på Fagervägen 5 den perfekta kombinationen mellan naturnära och bekvämligheten med nyproduktion. Två hus med 24 lägenheter vardera.

Lägenheterna är jämt fördelade mellan 3 rok om 70 kvm, 2 rok om 59 kvm samt 1,5 rok om 36,5 kvm. Här bor du familjevänligt, naturnära och ett stenkast ifrån Djurås järnvägsstation.

INFLYTT

I juni 2021 stod hus A klart för inflyttning och Hus B blev klart i slutet av september. Nu är båda husen fullbokade och 48 hyresgäster har flyttat in. Är du intresserad av att stå i kö på detta projekt, vänligen skicka en intresseanmälan till oss med en kort beskrivning om dig själv och vilken storlek du söker.

Områdesbeskrivning

Här bor du med ett attraktivt läge, vackert beläget mitt i Dalarna, där Öster- möter Västerdalälven. Med naturen direkt utanför dörren, bjuder Gagnef på sjöar, bad, fiske och flertalet naturreservat. Här finns bra skolor, framåtanda bland företag och härlig gemenskap i byarna.

Djurås torg har ett stort utbud av butiker och service som till exempel apotek, matbutik och bank. För den kulturintresserade finns här ett rikt kulturliv med flertalet muséum och konserthall.

För den sportintresserade finns flertalet idrottsanläggningar med allt ifrån, hockey och fotboll till Gagnefs ridklubb. Kommunikationerna är utmärkta med buss- och tågförbindelser, endast ett stenkast bort ligger Djurås järnvägsstation.

För dig med bil är det perfekt pendlingsavstånd till Leksand, Borlänge och Falun och inte mer än tre timmar till Stockholm.

Djurås

Djurås är centralorten i Gagnef. I Gagnef finns ett tjugotal naturreservat och 130 skogssjöar som är större än en hektar.

Rumsbeskrivningar

Hall/Entré

Rymlig hall som leder centralt in i bostaden, med gott om plats för avhängning på klädhängare samt förvaring i garderober från Vedum. Ljusa ytskikt Ljusa ytskikt samt vitpigmenterad 3-stavsparkett från Kährs. Utrustad med säkerhetsdörr.

Kök

Stilrent kök med gott om förvaringsutrymmen i köksinredning från Vedum som går i en ljus sober ton med handtag i läder och krom. Köket är utrustat med vitvaror i rostfritt från Elektrolux i form av kyl, frys, spis, fläktkåpa, diskmaskin, stänkskydd samt LED-belysning ovan bänk. Här finns plats för matgrupp och den öppna planlösningen mot vardagsrum inbjuder till flertalet möbleringsalternativ.

Allrum

Härligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet med utgång till balkong/uteplats. Den öppna sociala planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en härlig atmosfär och känsla av rymd. Ljusa ytskikt samt vitpigmenterad 3-stavsparkett från Kährs.

Badrum

Toppmodernt och välutrustat badrum i med kakel i vitt samt klinker i ljus sober ton. Här finns en duschhörna med glasvägg, WC, spegelskåp, handfat med kommod från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin från Electrolux.

Master bedroom

Rofyllt sovrum med härligt ljusinsläpp och gott om förvaringsmöjligheter i garderober från Vedum. Här finns plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang för den som önskar. Ljusa ytskikt samt vitpigmenterad 3-stavsparkett från Kährs.

Balkong/Uteplats

Väl tilltagen uteplats med fri vy mot natur och grönska. Här finns gott om utrymme för utemöbler, loungedel, blomkrukor, gasolgrill eller planteringar för den växtintresserade.

Materialval & inredning

Materialen i lägenheterna är valda för att ge en luftig och ljus känsla som andas tidlöshet. Modernt, sobert och klassiskt med mycket rymd och stora ljusinsläpp som smälter väl samman med den omkringliggande naturen. Från namnkunniga leverantörer som hittar den rätta känslan av Skandinavien.