FAKTA

Plats: Ronneby

Byggstart: Q2 2021

Inflyttning: Q1 2022

Intresseanmälan

BJÖRNEN, RONNEBY (new)

FAKTA

Plats: Ronneby

Byggstart: Q2 2021

Inflyttning: Q1 2022

Intresseanmälan

60 HYRESLÄGENHETER

På Volontärbacken 1 bor du i utkanten av skogen på ena sidan och samhället på den andra. Det är den perfekta kombinationen mellan naturnära och bekvämligheten med nyproduktion. Två hus med 30 lägenheter i vardera. Husen har 5 våningsplan, självklart med både hiss och trappor.

Lägenheterna är jämt fördelade mellan 3 rok om 70 kvm, 2 rok om 59 kvm samt 1,5 rok om 36,5 kvm. Här bor du familjevänligt med närhet till flertalet skolor, parker och med gångavstånd till Ronnebyån och stadens centrum.

Förprojektering
Bygglov
Projektering
Produktion
Inflytt

OMRÅDESBESKRIVNING

Här bor du i ett attraktivt läge, beläget mitt i Ronneby kommun i vackra Blekinge, med närhet till Ronnebyån. Med både naturen och stadsmiljön direkt utanför dörren, bjuder Ronneby på kulturliv, bad, golf och den fantastiska Brunnsparken, utnämnd till en av Sveriges vackraste parker. I parken finner du Ronneby Brunn, stadens egna spa i en rogivande atmosfär.

Ronneby centrum har ett stort utbud av butiker och service, caféer och restauranger och staden erbjuder roliga aktiviteter för både barn och vuxna. Ronneby har ett starkt kulturliv med många aktiva kulturföreningar.

Flera museer visar ortens och bygdens historia. I Kulturcentrum finns en av södra Sveriges största konsthallar, som också fungerar som scen för musik och andra kulturarrangemang.

För den sportintresserade har Ronneby ett brett utbud på friluftsaktiviteter, så som fiske, skidåkning, golf och ridning. Kommunikationerna är utmärkta med buss- och tågförbindelser från Ronneby Station. Härifrån är det perfekt pendlingsavstånd till Karlskrona, Karlshamn och till Kalmar där enkel förbindelse till Öland finns. Från Ronneby är det heller inte mer än 2 timmar bilfärd till Lund.

HEMVÄLJAREN

Ronneby

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore etdolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.

RUMSBESKRIVNINGAR

Hall/Entré

Rymlig hall som leder centralt in i bostaden, med gott om plats för avhängning på klädhängare samt förvaring i garderober från Vedum.

Ljusa ytskikt samt mattlackad 3-stavsparkett från Kährs. Utrustad med säkerhetsdörr.

Kök

Stilrent kök med gott om förvaringsutrymmen i köksinredning från Vedum som går i en ljus sober ton med handtag i läder och krom.

Köket är utrustat med vitvaror i rostfritt från Elektrolux i form av kyl, frys, spis, fläktkåpa, diskmaskin, stänkskydd samt LED-belysning ovan bänk.

Här finns plats för matgrupp och den öppna planlösningen mot vardagsrum inbjuder till flertalet möbleringsalternativ.

Allrum

Härligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet med utgång till balkong/uteplats.

Den öppna sociala planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en härlig atmosfär och känsla av rymd.

Ljusa ytskikt samt mattlackad 3-stavsparkett från Kährs.

Badrum

Toppmodernt och välutrustat badrum i med kakel i vitt samt klinker i ljus sober ton.

Här finns en duschhörna med glasvägg, WC, spegelskåp, handfat med kommod från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin från Electrolux.

Master Bedroom

Rofyllt sovrum med härligt ljusinsläpp och gott om förvaringsmöjligheter i garderober från Vedum.

Här finns plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang för den som önskar.

Ljusa ytskikt samt mattlackad 3-stavsparkett från Kährs.

Balkong/Uteplats

Väl tilltagen uteplats med fri vy mot natur och grönska.

Här finns gott om utrymme för utemöbler, loungedel, blomkrukor, gasolgrill eller planteringar för den växtintresserade.

MATERIALVAL & INREDNING

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.

WEBBKAMERA

Se hur bygget fortskrider.

INTRESSEANMÄLAN